Zalatnay Cini mostantól csak szaglászik...

14-05-2010


A táncdalénekes pizzaevő versenyen járt, de ő szinte semmit sem evett - Zalatnay
Sarolta elárulta, ez azért van, mert jelenleg lányával együtt fogyókúrázik.

Már az eredménye is látszik Zalatnay Cini fogyókúrájának - eddig öt kilót adott le, és a riportban egyedülálló tanácsokat is ad a fogyni vágyóknak.

"Szeretem a pizzát, de én most nagyon keveset kajálok, és ha eszem is, akkor is aprókat és sokszor. Elkezdtünk fogyókúrázni a lányommal, és már öt kilót le is nyomtam, szóval valószínűleg most csak szaglászni fogom a pizzát!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Zalatnay Sarolta egy pizza evő versenyen.

A táncdalénekes egy világsztár fogyókúrája alapján kezdett bele étrendjének a megváltoztatásába, de saját ötleteket is beleszőtt a dologba.

"Az egyik újságban láttam Meg Ryan-nek egy nagyon jó diétáját, ami a változatosság elvén működik. Én korábban mindig azt csináltam, hogy egy nap csak egy fajtát eszem, de attól olyan ideges lesz az ember, hogy az élő fába is beleköt!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Cini.

"Szénhidrátot lehet enni délig, de ez persze nem azt jelenti, hogy megeszel egy veknit! Ehhez tej, tejeskávé. Ezek után még valami délig, aztán ebédre egy nagyobb kaját. Hat óra után már semmi, maximum gyümölcs, víz, vagy joghurt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zalatnay, aki nem csak az étrendjén változtatott, hanem elkezdett tornázni is.

Forrás: bulvar.ma.hu