Szegény gyerekeket oktatott Zalatnay Cini

23-09-2010
Bár Zalatnay Cini nincs könnyű helyzetben, egyetlen pillanatig sem gondolkodik, ha nehéz sorsú gyermekeknek nyújthat segítő kezet. Az énekesnő egész napját arra tette föl, hogy a Tárnokon nyaraló nehézsorsú gyerekeknek szervezzen felejthetetlen élményt.

,,A tárnokiak mindig is egy emberként állnak a jó ügyek mellé, és örülök, hogy idén már második alkalommal nyaralnak nálunk olyan gyerekek, akiknek más lehetőségük nincs arra, hogy kikapcsolódjanak az iskolaszünetben.
Én magam is alapító tagja vagyok annak a helyi Banta körnek, amely az önkormányzattal összefogva idén is 30 gyermeknek ad lehetőséget arra, hogy táborozás formájában nevelődjenek a természettudatosságra,, - nyilatkozta a Napi Ásznak Cini, aki saját lovát ,,fogta be,, a jó cél érdekében.

,,A saját lovam mellé szereztünk egy másodikat is, és a gyerekek tegnap ismerkedhettek meg a lovaglás szeretetével. A hatalma területen állatotthon is található, és a srácok forofi önkéntesektől tanulhatták meg a felelős állattartás alapjait,, - tette hozzá az énekesnő.

Forrás: Stop.hu