Szabó Eszter felkérésének igent mondott Cini

03-08-2009

Az egykori megasztáros hamarosan megjelenő lemeze miatt kereste fel Zalatnay Saroltát, és kérte meg, hogy énekeljenek duettet. Cini egy pillanatig nem habozott, tegnap pedig már rögzítették is közös dalukat.

 

– Meglepődtem, amikor Eszter megkeresett, főleg azért, mert nem értettem, miért rám gondolt, hiszen személyesen nem ismertük egymást – magyarázta Zalatnay.

– De Eszter nekem nagyon rokonszenves, kicsit hasonlítunk is egymásra, mert úgy érzem, ő is az a fajta, aki nem alkuszik. És persze mindemellett iszonyatosan jó, „szőrös” hangja van. Arról már nem is beszélve, hogy a Megasztár ideje alatt Niki lányom kedvence volt, úgyhogy nem is utasíthattam volna vissza a felkérést – tette hozzá az énekesnő, aki Eszterrel a Kisvirág című dalt énekli majd.

– Amint elkészült a dal, azonnal Cini jutott az eszembe. Rockos hangvételű, szabadságot hirdető szám, amelybe tökéletesen beleillik Cini egyénisége és hangja is – mondta Eszter, aki egyébként új, Colorpop lemezével, valószínűleg egy teljesen új műfajt teremt a zenei világban.

 

Forrás: Blikk.hu