Zalatnay Cini csatlakozik a rendőrökhöz

25-09-2010
Zalatnay Sarolta híresen nagy állat- és természetbarát. Cini megelégelte, hogy a hazai törvények ugyan határozottan védik az állatokat, a hatóságok mégsem tudnak megfelelően fellépni a törvénysértőkkel szemben. Éppen ezért tervbe vette, hogy a nemrégiben magántőkéből megalakult első hazai állatrendőrséghez csatlakozva megpróbál hathatós eszközökkel fellépni az állatkínzók ellen.

"Persze a munka dandárját azok az aktivisták végzik, akik jól felszerelt kocsival azonnal elindulnak egy-egy adott helyszínre, de én igyekszem a népszerűségemet felhasználva támogatni őket" - mondta a Napi Ásznak Cini, aki egy tévéműsort is tervez, melyben az amerikai példa nyomán folyamatosan az akciók képsoraiból mutatna be történeteket.

"Itthon is fogatóak azok a külföldi csatornák, amelyeken esztendők óta sikerrel mennek azok a műsorok, amelyeken keresztül bepillanthatunk az állatrendőrség működésébe. Ezekből merítettem az ihletet, és szeretném, ha a közeljövőben egy stáb kísérné a hazai 'rendőrök' minden lépését. A nyilvánosságtól való félelem talán visszavetheti Magyarországon az állatkínzások számát" - mondta az énekesnő.


Forrás: Stop.hu