Cini megvédte a fenyveseket

24-01-2011

Zalatnay Cini karácsonya csendesen telik: az énekesnő lányával, Nikivel és barátaival tölti az ünnepeket, a hangsúly pedig nem a drága ajándékokon van.Kapcsolódó cikkek

Csendesen telik Zalatnay Cini karácsonya, az énekesnő szűk családjával, és azokkal tölti az ünnepeket, akik már 30 éve a barátai. Az ünnepi menüt, lányáék készítik, mert, ahogy Cini fogalmazott: ő maga béna maradt. 

"Nikiék főznek, mert én béna maradtam, a menü ugyanaz, mint mindig: rántott hal, rántott csirkemell, töltött tojás, krumpli saláta, bejglik és sós rúd, amit az anyukám sütött mindig és kisebb nagyobb sikerrel sikerül is elkészítenünk" - mondta a STOPnak Zalatnay Cini, aki idén szakított a korábbi hagyománnyal, és más színűre díszítette fel a karácsonyfát. 

"A karácsony nem pénz centrikus, mindenki maga gyárt valamit, nem az a lényeg, hogy ki mennyi forintért vásárolt ajándékot. Mi nagyon szeretünk díszíteni: feldíszítjük a kertet, van egy világító hóemberünk és kidíszítjük az összes szobát is. A fenyőfánk mű, mert védjük az erdőt" - mesélte az énekesnő, aki elárulta eddig minden évben piros-arany volt a karácsonyfájuk, most egy picit változtattak, piros-kék színűre díszítették. 

Forrás: Stop.hu