Cini Karácsonya!

24-01-2011

Cini vajon hogyan ünnepel? Mit csinál ezekben a napokban?

Van, aki szereti, ha hangosan telnek az ünnepek, teli vigalommal akár nagyobb társaságban, sok-sok ajándékkal. S vannak, akik éppen az ellenkezőjére vágynak legjobban. Megtudtuk, hogy Zalatnay Cini karácsonykor a legszűkebb családi körben ünnepel. Esetleg pár régi barát van jelen ilyenkor. A lánya, Niki a főszervező, akire mostanában nagyonsok mindenben számíthatott. Cini nem a pénzes ajándékokat becsüli ilyenkor, az a legszebb, ha mindenki készít valami szépet szívből a másik ember számára. Az ünnepet úgy tisztelik meg, hogy a kertet díszítik fel, van ott világító hóemberke is! Védi az erdőt, nem szereti, ha ezért kell kivágni a fákat. Inkább a szobákat öltöztetik még ünneplőbe. 

A karácsonyfa Ciniéknél mű - akárhogyan is elítélik ezt sokan, - mert nem akarja, hogy még több fenyőfa essen áldozatul minden évben ennek a gyönyörű ünnepnek. Időként szakít a hagyományokkal, s nem a megszokott díszítést láthatjuk a fán, hanem egyedi alkotással lepi meg a családot és barátokat az énekesnő.
 

Ez a gondolata összecseng azzal, hogy nemrég adhattunk arról hír, hogy az állatok védelmében minden lehetségeset elkövet. Cini egy olyan irányba fordult lelkileg, ami igen megható és nagy felelősséget sugároz az emberek felé ünnepek idején is.
 

Forrás: Nice.hu