Cini és a börtönőr

24-01-2011

Vissza-visszajár az énekesnő azokhoz, akikkel jól kijött a börtönévei alatt - Zalatnay Sarolta máig szívesen látogatja egykori smasszerét, az alezredes asszonyt, aki a könyvtárban a főnöke volt.

 

Nem valószínű, hogy valaha is elfeledi a rácsok mögött töltött két évet Zalatnay Cini - ugyanakkor a nehéz időszakban több olyan emberrel is találkozott, akik nélkül sokkal rosszabb lett volna minden.

Az énekesnő bevallja, nagyon elszomorító volt az ünnepeket ilyen sokáig távol tölteni a szeretteitől, de az emlékeket megszépítik azok az emberek, akikkel jól kijött a börtönben. Szívesen emlészik vissza néhányukra, a legjobban azonban az alezredes asszonyt, közvetlen főnökét szerette meg, aki a könyvtárban felügyelte Cini munkáját.
 

Ma már nyugdíjban van az asszony, de tartják a kapcsolatot, és az énekesnő meg is látogatta őt karácsony alkalmából.
 Marika néninek óriási szerepe volt abban, hogy kibírja a két, rácsok mögött töltött évet. Mindenkihez volt egy kedves szava - mondta el Zalatnay Sarolta a Napi Ászban. 

 

Zalatnay Cini már hosszú ideje maga mögött tudhatja börtönéveit, ám tiszta lappal nehezen tudja újrakezdeni a dolgait. Máig vannak ugyanis olyan károsultak, akik - ahogyan az énekesnő ügyvédje fogalmazott - jogos vagy annak vélt eljárásokat indítanak ellene. 

A sztár jogi képviselője szerint vélhetően arról van szó, hogy a károsultak lassúnak találják a bíróság által meghatározott folyamatot, ahogyan Zalatnaytól pénzt lehetne szerezni.
 

Az énekesnő 2004 őszén vonult börtönbe. Összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek őt a bíróság.

Cini a rácsok mögött is igyekezett megőrizni életkedvét, karácsonyi műsort szervezett, énekelt, könyvtárosként dolgozott és példás magatartást tanúsított - de akkoriban kamaszkorú lánya,
 Niki nagyon hiányzott neki. Az énekesnő 2006-ban szabadult.


Forrás: Webbulvar.hu