Cini és A Nagy Duett!

05-04-2011

Gőzerővel zajlanak a Nagy Duett előkészületei, amelynek során elismert énekesek és szintén elismert, ám az énekléstől eddig teljesen eltérő területen mozgó hírességek rendeződnek párokba, hogy a tv2 műsorában összemérjék tudásukat. Az egyik ilyen párost Zalatnay Sarolta és a műsorvezető Giannialkotja, a többiekhez hasonlóan ők is már nagyon lelkesen készülnek a feladatra.

Cini azonban nemcsak az énekléssel foglalkozik, hanem külsőleg is teljesen átalakul a műsor kedvéért. Korábban a ma.hu is beszámolt róla, hogy az énekesnő végre rábeszélte a plasztikai sebészét, hogy távolítsa el a néhány évvel ezelőtt beültetett implantátumot a melléből, így újra a "régi" Cini válhat belőle, de most úgy tűnik, nemcsak ez lesz a nagy változás.

Bár Zalatnay több évtizede mozog rutinosan a zenei pályán, most mégis rettenetesen izgul. Mint mondja, nemcsak azért, mert oda kell figyelnie a partnerére, hanem azért is, mert az utóbbi néhány évben nem vett részt olyan eseményen, ahol zenészként voltak rá kíváncsiak az emberek, érdekesebb téma volt a büntetőügye.

"Lehet engem bántani és megalázni, de egyet nem lehet: elvenni a zeneiségemet. Most végre itt az alkalom, hogy ezt be is bizonyítsam az egész országnak." - mondta el az Új Ásznak.

Egyúttal hitelezőinek is üzent, legfőképp azoknak, akik nem elégszenek meg a tartozásuk visszakapásával, hanem elhatározták, hogy tönkreteszik őt. Cini bízik abban, hogy a műsor révén újra előadóként fognak tekinteni rá az emberek, és ha visszakerül a színpadra, és több bevételhez jut, az a hitelezőknek is előnyt jelent.

 

Forrás: Webbulvár.hu

.