Összeroskadok a sok valótlan cikket olvasván

06-08-2009

Cini vallomása

Borzasztó érzés, hogy olyan ellentmondásos világban élünk, hogy nem csoda ha az ember meghasonul.

Itt pontosabban a sikeres koncertekről beszélek, ahol könnyekig meghatódom, olyan erős szeretet érzek a közönségtől, és ezzel párhuzamban a bulvársajtó által szenzációnak szánt, nekem komoly fájdalmat okozó cikkeit elolvasva.

Szomorú, hogy a mai hír mindig negatív, a médiákban csak a rossz, az irigység, a bántás, a hazugságok, az alaptalan vádaskodások okozzák az eladhatóságot.

Konkrét példa, hogy múlt szombaton, valamint ma, azaz csütörtökön a Bors napilapban APEH tartozásomat taglalják, ami természetesen nem igaz. Beszélnek egy Cini-Som Lajos cégről, amely közel 20 éve alakult, 15 éve semmi közöm nincs hozzá, és APEH tartozásunk soha nem volt. Még egy céget említenek, Zalatnay és Társa Bt. Amely szintén több,mint 5 éve megszűnt.

Meglepő az is, és „jól értesültségre” utal, hogy Som Lajost a volt férjemnek nevezik. De ez a legkevesebb…

Unalmas a védekezés, az örökös magyarázkodás, amely olyan energiákat vesz el, amivel sokkal többet tehetnék a színpadon, a hivatásomban s még jobban tudnám viszonozni azt a szeretetet, amit a színpadon éreztetettek velem.

De mit tehetek?! Ha akkor nem hagytam itt az országot, amikor a fejem felett egy két éves világtól való elzárás lebegett, akkor most hagyjam itt, amikor énekelhetek és színpadon lehetek, ami számomra a legnagyobb öröm!

Nagyon nehéz az emberek mai helyzete, úgy anyagilag mint erkölcsileg, egészségileg, de nem tudom elképzelni, hogy az emberek nagy része az ilyen hírektől boldogabb lenne…

Szeretném tudni, hogy a Jóisten miért méri rám ezt? Vagy hogy miért kell ilyen kettős életet élnem a sikeres színpadi élet és a szomorú nehéz magánélet között?

Örülök, hogy ezen az oldalon legalább elmondhatom azt, amit hiába mondok a bulvársajtónak, nem írják le!!

És higgyétek el, hogy hálás vagyok azért, hogy Ti a közönség, és a kollegáim is visszafogadtak, és soha nem élnék ezzel vissza, azaz semmi olyat nem követek el, amivel a szereteteteket elveszíteném.

Remélem hogy sokan elolvassátok!

Köszönöm,


                                                                      Cini