A Nagy Duett első adása

09-04-2011

Lefutott A Nagy Duett első adása, melyet még 7 fog követni. Mind a tíz páros egy-egy duettet adott elő, melyet a zsűri azonnal értékelt. Nézzük szépen sorba, hogy miként is sikerültek a produkciók.

Elsőként Tóth Gabi és Tilla lépett színpadra. Bevallom, hogy Tilla nem énekelt annyira rosszul mint vártam, igaz Gabi sem olyan jól. Talán éppen ez a stratégiájuk, hogy Gabi gyengeségével egyenlítik az énektudásuk közötti különbséget. A duett a “Born To Be Wild”című slágert adta elő. A továbbiakban talán jó hatással lehetne a minőségre, ha Attila kevesebb szerepet kapna. A zsűritől 26 pontot zsebeltek be.

Falusi Mariann Árpa Attila duett következett. A dal, amit előadtak:You Will Always On My Mine. Mariann mesterhez méltó módon vitte a hátán a produkciót, de Attila sem vallott szégyent. Sajnos Dobrády Ákosékat nem nyűgözte le a produkció, mindössze 23 pontot adtak.

Ganxsta Zolee és Orosz Barbara a 16 tonna című dallal igyekezett meghódítani a nézőket. Színpadi előadásból jeles, azonban itt most az éneklésen van a hangsúly. A Nagy Duett zsűrije is így gondolhatta, a harminc pontból mindössze 21-et kaptak.Zoltán Erika és Hajdú Péter a Stumblin In’ dallal próbálkoztak. Péter az előzetes várakozásoknak megfelelően kritikán alul teljesített, sem az ének, sem a mozgás nem volt értékelhető. Ráadásként még angolsága is megkérdőjelezhető volt. A zsűri viszont – talán Erikát értékelve – 27 ponttal jutalmazott.Peller Mariann és Bereczki Zoltán duettje következett. A Bolond beszéd előadása remekül sikerült. Peller Mariann az egyik legjobb volt az amatőrök közül. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a zsűrivel viszont valami nem stimmel, mindössze 23 pontot érdemeltek szerintük.

Trokán Nóra és Caramel Michael Jackson I Just Can’t Stop Loving You dalával állt A Nagy Duett színpadára. A produkció csodálatosra sikerült. Azért Nórán látszik, hogy nem is tőle olyan messze a zene. Végre a zsűri is méltóan értékelte az előadást és 27 pontot mutatott fel Carameléknek.

Szekeres Adrienn és Harsányi Levente produkciója következett A Nagy Duett színpadán. A Vetkőzés című szám sikerülhetett volna jobban is, de tudjuk be a kisebb gyengeséget annak, hogy Levente nehezen kelt fel. Balázs Kláriék sem kegyelmeztek 22 ponttal éppen, hogy nem utolsók.Az este legjobban várt fellépői következtek, SP és Iszak Eszter a Sexy Back duettel szórakoztatott. A produkció valóban ütősre sikerült és a zsűri véleménye is ezt tükrözte, átvették a vezetést 28 megszerzett ponttal.Zalatnay Sarolta és Gianni következett. Az olasz amatőrhöz képest egész jól helyt állt és természetesen hangja olaszul is felcsendült. A zsűri 26 pontos értékelésével a középmezőnybe helyezte a produkciót.Utolsó fellépőként a Tóth Vera és Rákóczi Feri alkotta duett lépett színpadra. Vera csodás hangja és Feri megjelenése együtt sikerre vitte a produkciót. Rókóczi Feri egyébként ragyogóan felkészült. A Prod Mary a maximális 30 pontot érte a zsűrinek.

A show végéig szavazhattak a nézők, hogy mely duettek folytathatják a versengést. Végül a tévénézők nem hagyták jóvá a zsűri által kialakított sorrendet, Zalatnay Sarolta és Gianni esett ki A Nagy Duettből.

Forrás: Musicmagazin.hu