Találkozás egy régi szerelemmel

27-06-2011
Különös körülmények közt találkozik újra Zalatnay Sarolta a legendás Nashwille Teens énekesével, Ray Phillipsszel, a Nashwille Teens énekesével.

Phillips a paksi Gastroblues Fesztiválon lép fel olyan slágerekkel, mint a Tobacco Road vagy a Google Eye. Ezúttal Cini lesz a párja a színpadon, korábban pedig állítólag még ennél is közelebb álltak egymáshoz. Az énekes először a hatvanas évek végén találkozott Zalatnayval Budapesten. Akkor mindenki azt suttogta, hogy alaposan összegabalyodtak.

- Akkor még csak rajongóként voltam a koncertjükön, és sokan mondták, hogy nagyon tetszem neki - hárította el a pletykát Cini. - Akkor semmi komoly nem történt köztünk, de szép barátság alakult ki a dologból. Az elkövetkezendő években többször találkoztunk, nemcsak itthon, hanem Londonban is, mert ugyanaz volt az ottani menedzsmentünk. Így született a duettünk is, amikor a híres dalukat, a Little Birdöt együtt énekeltük.

Cini azért bevallotta, hogy később közelebb kerültek egymáshoz, és egy – mint mondta – nagyon aranyos kapcsolat alakult ki kettőjük között, de ez soha nem fordult igazán komolyra. A barátság több évtizede tart, ezért az énekesnő most nagyon örül a viszontlátásnak, és főleg annak, hogy újra élőben énekelhetik el közös számukat.

Forrás: Blikk.hu