Írtak rólunk...

12-08-2009

Zalatnay Cini megmutatja az igazi énjét

Az egykori bálvány Zalatnay Sarolta új honlappal jelentkezett, amellyel egyik célja valóra vált: olyannak mutatja be, amilyen valójában, s nem olyannak, mint amelyet a média sugall róla.

Hosszabb ideig nem volt honlapom, ennek oka a tulajdonváltás, majd később jogi és anyagi megegyezés hiány volt – kezdte a zene.hu érdeklődésére Cini, hogy miért is nem volt elérhető jó ideig a világhálón azok számára, akik érdeklődtek volna utána.

Az énekesnőnek még 2006-ban készült el az első honlapja, amely azonban nem élt meg sok időt, körülbelül fél éven belül megszűnt létezni. A nemrégiben elindult oldal viszont már egy igazi hiánypótlás lehet.

Arra figyeltünk, hogy minden lényegi információval szolgáljon a honlap, szélsőségek nélkül. Hogy igényes és áttekinthető legyen. A valós énem nyilvánul meg, nem pedig a média által rámerőltetett kép  – mesélte.

– Jelenleg az új CD-n való munkát fejeztem be, ami hamarosan kapható lesz a boltokban. Régebbi dalok lettek átdolgozva, illetve újra felénekelve, valamint újabb dalok is találhatóak lesznek rajta. Egy kicsit blues-os, rockos, nagyon mai hangzású. Bónusz dalként szerepel majd rajta Szabó Eszterrel elénekelt duett, amit Kontor Tomival írtak, és felkértek, énekeljünk együtt – avatta be olvasóinkat a tervekbe Cini.

Filmben és borban is erős Cini

Készül egy dokumentumfilm a SZAKMAI életemről, kizárólag a zenei munkásságomról fog szólni. Olyan neves kollegáimmal készítenek majd interjút, akik hatással voltak a zenei életemre, akikkel volt közös produkció, dal. Mindez DVD-n lesz kiadva.

Gyártanak egy könnyed Rosé bort is a nevem alatt, amit a Nosztalgia borsorozat ad ki. Folyamatos előadások vannak, amikről mostantól a honlapomon lehet értesülni, valamint szeptemberben Londonban és Floridában lesznek fellépéseim – zárta Cini.

 

Forrás: zene.hu