Cini imádja az állatokat!

22-01-2012

Zalatnay Saci úgy véli, nemzetközi sikereiben talán többre vihette volna, ha eredeti nevén, Charlotte Zacherként ismeri meg a közönség. Ezért legújabb, nemzetközi piacra szánt könyvét lehet, hogy régi-új nevén jelenteti meg.

A rendszerváltásnál az idegen neveket meg kellett változtatni. Cini elmesélte, hogy nagyon-nagyon örül, hogy sokféle nép van az ő családjában, ami genetikailag köztudott, jót tesz a tehetségnek is. Ez ugyanúgy működik, mint a keverék emberek, vagy a „keverék” 
kutyák. 

Cini most sem tudott elszakadni attól, hogy milyen fontos életében a 
házi kedvence, milyen fontosak a kutyák. Menhely alapítására is támogatja, szívvel és lélekkel küzd az állatok jogaiért, kiáll értük, mindenhol ott van, ahol ilyesmiről szó esik, s tenni lehet valami fontosat. A Nice Szépségversenyben is indítottunk Házi Kedvenc versenyt, hogy minden állatbarát ember meg tudja mutatni kis kedvencét nekünk. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket!

 

Jót tett, hogy Zalatnay Cini családjával, volt osztrák ős, volt szerb, volt magyar…de ő magyar, s magyarnak is vallja magát természetesen. 

 

A kisgyermekkori nevéből, a Charlotte Zacherból Zalatnay Sarolta lett, meg van elégedve ezzel a névvel, egyre jobban tetszik neki a Sarolta név. Viszont a külföldi szerepléseknél, a fesztiválokon a régi név lett volna a szerencsésebb, mert a jelenlegi nagyon nehezen ejthető ki külföldön.

Forrás: Nice.hu